Rezoluții de Anul Nou

Scrise cu întârziere, ce-i drept, dar, din fericire, nu prea târziu. Și sper ca voi să vă regăsiți printre ele și să găsiți curajul necesar ca să lăsați în 2017 tot ce v-a rănit.

Anul ăsta o să las oameni în urmă. O să-i uit pe toți cei care nu depun nici cel mai mic efort ca să fie în viața mea. O să-i las în urmă pe toți cei care mă fac nefericită. O să sper că lucrurile se vor rezolva de la sine. Poate că vom fi prieteni din nou cândva. Poate nu. Dar anul ăsta nu am de gând să mai trag de oameni.

O să-mi accept toate defectele și greșelile, sperând că voi învăța ceva din ele.

O să citesc mai mult. O s-o fac pentru că uneori am nevoie să scap de realitate pentru câteva ore. O s-o fac, pentru că niciodată nu poți să ai prea multe cărți citite. Doar că n-am de gând să pierd timpul cu ceva ce nu e pe gustul meu. Am ajuns la concluzia că sunt atât, dar atât de multe cărți bune, încât nu o să-mi ajungă niciodată timpul și nu vreau să le ratez citind ceva ce nu îmi place.

O să-mi fac timp. Pentru oamenii pe care îi iubesc. Pentru lucrurile care mă fac fericită.

O să am răbdare și n-o să forțez lucrurile. Ce e menit să se întâmple, o s-o facă oricum. Sau nu. Dar nu am de gând să forțez nimic.

Nu o să las părerile nimănui să mă împiedice să ajung acolo unde vreau. Nu o să conteze. Anul ăsta nu o să mă împiedice nimeni să visez.

O să le spun oamenilor ce simt. Uneori e greu, dar nu am nimic de pierdut. Și sper că, indiferent că e vorba de prietena ta cea mai bună sau de cea mai importantă persoană din viața ta, anul ăsta o să le reamintești ce simți.

O să iert. Și sper și tu să faci la fel. Sper să îți ierți greșelile, dar și a celor din jur.

În 2018, învață să fii o prioritate. Pentru tine.