Unii bărbați habar n-au să citească printre rânduri

Draga mea, ține minte că unii bărbați habar n-au să citească printre rânduri. Unii își întorc privirea, atrași doar de copertă. Nu reușesc să vadă dincolo de lungimea picioarelor, de forma sânilor sau de curburile șoldurilor. O să dai peste altfel de bărbați, cărora nici prin minte nu le trece să deschidă coperta sau care, chiar dacă ar vrea să o facă, n-ar ști să te citească. Și e în regulă dacă nu vrei mai mult de o noapte din timpul lor, dar o să devină o problemă dacă vrei să-ți deschizi și sufletul, nu doar picioarele.

Dacă vrei să umpli paginile în astfel încât capitolele să aibă legătură între ele, o să vrei să cauți un bărbat care nu o să-și ia tălpășița la finalul scenei. O să vrei un bărbat capabil să te citească pe tine înainte să se apuce de scrie povestea în continuare. Unul care știe ce înseamnă loialitatea, care știe că frumusețea înseamnă mai mult decât formele corpului și că e la fel de important să îți cunoască sufletul în aceeași măsură în care e familiar cu trupul tău.

Evident, dacă ție nu cumva îți pasă doar de mărimea portofelului său. Atunci nici măcar nu te mai deranja să cauți un bărbat bun, pentru că nu-l meriți. Lasă-l să-l găsească o femeie care e mai interesată de el decât de banii lui. Dacă ești superficială, n-ai știi ce să faci cu un bărbat care o să vrea să te scoată din dormitor la un moment dat să te prezinte și altora.

Dragostea adevărată are un sens diferit pentru oameni diferiți, dar n-o s-o găsești alături de un om care n-are răbdarea necesară să te cunoască și să parcurgă paginile care-au fost scrise înainte să îl cunoști pe el.