Culegi ceea ce semeni

Cred că alții îi spun Karma și una dintre legile sale este că mereu o să culegi ceea ce semeni. Dar, deși poate că n-ai să mă crezi, sper din tot sufletul să nu te ia și pe tine în vizor. Chiar și acum, după tot acest timp, nu mă pot gândi că ți s-ar putea întoarce tot ce mi-ai făcut mie – sau altor femei înainte și după mine.

Sper din tot sufletul să nu ți se întoarcă atunci când ți-e lumea mai dragă – atunci când ești cu adevărat fericit. Atunci când ai găsit femeia vieții tale și te crezi invincibil. Sper, sub nicio formă, ca dragostea vieții tale să nu te facă să plătești pentru tot ce ne-ai făcut nouă – femeilor care am ieșit în calea ta la un moment dat. Poate că pentru unele ai fost o binecuvântare la un moment dat, înainte să te transformi în cel mai rău coșmar al lor.

Pentru mine ai fost o lecție de viață. Una dureroasă, dar necesară. Acum știu că dragostea nu ar trebui să doară și mai știu și că, oricât de multă iubire ai purta cuiva, nu e suficientă dacă nu e împărtășită. Neîmpărtășită, doare. Neîmpărtășită, te lasă cu răni pe care nici măcar timpul nu o să le poată vindeca – la cele ale sufletului mă refer.

Mă crezi sau nu, nu-ți doresc răul. Nu-mi doresc să aibă grijă Karma de tine și să te lovească atunci când te aștepți mai puțin. Pentru că, în ciuda răului pe care mi l-ai provocat, îmi doresc să fii fericit. Și-mi doresc ca viața să te lase să fii fericit și să nu-ți amintească de noi, cele de care ți-ai bătut joc în trecut.

O să spui că sunt naivă. Eu o să-ți spun că sunt fericită și că nu mă ajută cu nimic să-ți doresc nefericire.