Au mai încercat și alții înaintea ta și au dat-o-n bară

Au mai încercat și alții înaintea ta, dar ținând cont de faptul că nici unul nu mai face parte din viața ei, aș spune că au dat-o în bară. Pe unii i-a părăsit chiar ea, înainte să ajungă să sufere. Alții au plecat de bunăvoie, după ce au dezamăgit-o și poate i-au frânt inima.

Și poate că tu n-ar trebui să faci la fel. Poate că ar trebui să încerci să nu faci aceleași greșeli ca cei dinaintea ta, dacă vrei să nu ajungeți din nou doi străini.

Ia-ți timp să o cunoști. Ia-ți timp să o înveți. Oricât de complicate par femeile, nu e chiar atât de greu să ajungi să le cunoști. Ia-ți timp să recunoști ce o face să zâmbească și ce o face să devină tăcută și să se închidă în sine. Recunoaște-i calitățile și defectele; punctele tari și cele slabe. Ia-ți timp să-i amintești că ești acolo pentru ea, ori de câte ori are nevoie să își deschidă sufletul în fața cuiva. După un timp o să știi cât de mult din greutatea lumii poate să poarte pe umerii săi, iar în momentul în care devine prea multă și e pe cale să cedeze, te-ar vrea acolo.

Vrea să știe că o iubești. Că merită asta și că vrei să facă parte din viața ta la fel de mult pe cât vrea și ea. Apreciaz-o pentru toate lucrurile mărunte pe care le face, pentru toate eforturile pe care le depune. Fii cel mai bun prieten al ei care nu-și poate ține niciodată mâinile acasă. Nu cred că mai e cazul să-ți amintesc să vorbești cu ea despre orice te deranjează, să-ți amintești că minciuna are picioare scurte sau că într-o relație nu e loc de mai mult de doi, nu?

Iubește-o așa cum merită. Nu o să te facă slab și nici mai puțin bărbat.