M-am iubit așa puțin pe mine încât stăteam alături de tine chiar dacă eram nefericită

Am așteptat să îmi spui adevărul, chiar dacă îl știam demult. Dar până când să tot aștept? Spre deosebire de tine, eu nu le irosesc oamenilor timpul doar pentru a mă folosi de ei.

Nu știu unde am greșit și de ce nu am fost destul de bună pentru tine, dar nu mai am timp sa fiu varianta de rezervă. Regret fiecare moment în care m-ai făcut să cred că nu sunt suficient de bună și de frumoasă pentru tine. Pot și merit mai mult decât să mă învinovățesc pentru tot ceea ce am făcut sau nu am făcut. Am obosit să tot încerc, iar asta mi-a adus mai multe lacrimi decât fericire.

Nu am înțeles de ce ți-a fost mai ușor să taci și să mă amăgești; să mă faci să te urăsc și să plâng. Nu am înțeles de ce dintr-odată am devenit străini? Chiar dacă nu ți-am spus, te-am iubit atât de mult încât aș fi putut înțelege că trebuie să te pierd.

De azi nu mai plâng, pentru că știu că tu ai acum ceea ce ai ales, iar eu voi primi ceea ce merit. Îți mulțumesc că m-ai folosit, deoarece mă bucur că am fost utilă și nu am trecut degeaba prin viața ta. M-am iubit așa puțin pe mine încât stăteam alături de tine chiar dacă eram nefericită;  pentru mine conta fericirea ta.

Îți mulțumesc pentru tot – pentru bucurii și dezamăgiri – ai fost cea mai dureroasă lecție de până acum. Mulțumesc pentru că datorită ție acum sunt mai puternică și am învățat să nu mă mai las călcată în picioare; să nu îmi mai ofer sufletul celor care nu știu cum să se poarte cu el.

Acum știu că trebuie să mă apreciez mai mult și să fac în așa fel încât fericirea mea să nu mai depindă de o persoană.

Subiect

Vreau să știe cineva că...

Vreau să postezi doar ceea ce am scris eu;Vreau să transformi destăinuirea mea într-un articol (dacă vrei asta, trebuie să scrii câteva rânduri despre povestea ta).