Lasă-mă să îți fiu început și nu vei cunoaște niciodată sfârșitul

Iubesc pe cineva care nu e aici – e în altă țară. Da, chiar despre tine e vorba. Aș vrea să îți spun că o să rămân îndrăgostită de tine până la sfârșitul vieții noastre, chiar dacă tu ești acolo, iar eu aici. Vreau să știi că îmi e dor de tine și că aș da orice ca să fim împreună.

Mi-e dor de tine, cea ale cărui buze nu le pot săruta. Destinul ne-a adus mereu împreună, iar tu o să rămâi mereu o parte din mine.

Mi-e dor de tine și cred că ăsta e modul în care îmi amintesc că te iubesc. Și știu că ar trebui să accept adevărul – acela că tu nu ești în stare să lupți pentru mine… pentru ceea ce simțim. Mereu ai fugit și asta faci și acum. Ești o lașă. Ai impresia că dacă faci asta o să pot să te uit vreodată. Și cum aș putea face asta, când durerea pe care o simt în piept e constantă? Mă macină zi de zi. Mereu zici că o să treacă timpul și că o să te uit.

A trecut un an și ceva și… nimic. Iubesc ceva ce nu pot avea și mă chinui. Lasă-mă să îți fiu început și nu vei cunoaște vreodată sfârșitul. La ceilalți mă uitam cu ochii… Pe tine te privesc cu inima. Când am nevoie de tine, doar închid ochii și sunt cu tine.

Indiferent de situație, să știi că eu nu-mi voi forța inima să iubească pe altcineva. Nu uita că distanța nu e nimic altceva decât un simplu cuvânt atunci când iubirea e totul!

Subiect

Vreau să știe cineva că...

Vreau să postezi doar ceea ce am scris eu;Vreau să transformi destăinuirea mea într-un articol (dacă vrei asta, trebuie să scrii câteva rânduri despre povestea ta).