Iubirea mea pentru mama e mai puternică decât iubirea pentru tine

L-am întâlnit anul acesta, din greșeală. Îl știam de la școală și mi se părea drăguț. Am vrut să îl sun cu număr ascuns, dar l-am sunat fără număr ascuns, din neatenție. I-am închis imediat, dar el a continuat să îmi trimită mesaje cu Cine ești? Vreau să ne cunoaștem!

Am început să vorbim pe Wapp, apoi la școală. Ne-am împrietenit și a venit momentul în care mi-a spus că mă place. Eu știam de la bun început că mama nu ar fi de acord cu o relație, mai ales la vârsta asta a adolescenței. Dar îl plăceam, așa că am continuat să vorbesc cu el. Mai mult, am ajuns să îl iubesc și chiar voiam să fiu cu el. Îmi bătea inima de fiecare dată când mă vedeam cu el.

Deveneam din ce în ce mai tristă când nu puteam fi cu el. Am avut unele ezitări atunci când i-am spus că nu putem fi împreună. M-am gândit de nenumărate ori – am decis să fiu cu el, dar când am vrut să îi spun asta, mi-am adus aminte de mama.

Mama. Ființa care m-a născut. Care mi-a născut și ceilalți patru frați. Mama, cea care mă iubește, se stresează și se sacrifică pentru mine. Nu am putut să o dezamăgesc, așa că am păstrat tăcerea.

O iubesc mai mult pe mama decât pe tine! Trebuie să înțelegi că te-am refuzat dintr-un motiv întemeiat.

Îmi pare rău…

Subiect

Vreau să știe cineva că...

Vreau să postezi doar ceea ce am scris eu;Vreau să transformi destăinuirea mea într-un articol (dacă vrei asta, trebuie să scrii câteva rânduri despre povestea ta).