Alegeri

Când terminasem generala și intrasem la liceu, am început să vorbim. Și am tot vorbit. La telefon, prin mesaje, apel video – orice. A vrut să ne vedem de mai multe ori însă nefiind în același oraș, nu eram convinsă că merită. Însă atunci când mergeam la București, ceva mă reținea să îi spun da.

Vorbeam non-stop, deși uneori pleca din țară. A vrut apoi să vină la mine, dar am refuzat. Cam așa au trecut doi ani – nu i-am spus că îl plac, nu mi-a spus nimic de genul.

Pornind de la lucruri copilărești, știa dacă ieșeam cu cineva și îmi reproșa când mă vedea că ies cu alții, iar lui nici măcar nu îi spuneam că merg la București.

Până într-o zi când am intrat într-o relație. Poate că am făcut-o din ambiție, dar el nu m-a oprit. Însă s-a schimbat. Nu am mai vorbit așa des, iar când vorbeam încercam să îl fac gelos sau să îi răspund greu până când ne certam.  Și asta a durat cam un an. Eu nu am renunțat la relație pentru că începusem să țin la persoana respectivă, iar lui nu puteam să nu îi răspund când mă căuta lunar. Am încetat să vorbesc cu el, dar prietenul lui m-a căutat, spunându-mi că i-a i-a plăcut de mine și că s-a rugat de el să îi dau numărul meu dacă el tot nu mai voia să vorbească cu mine și între noi nu existase niciodată o relație sau ceva de genul.

Tipul era OK, dar i-am explicat că nu vreau nimic și că puteam fi cel mult prieteni, însă am rămas în relații bune, vorbind cu el despre lucruri mult mai personale decât cu prietenul lui. Într-un final am renunțat când am văzut că atât el, cât și prietenul lui care i-a dat numărul meu erau împreună în oraș, iar după atâta timp, prietenul lui (tipul care îmi plăcea) mi-a dat mesaj cu un simplu ce faci când era la masă cu el. L-am întreba ce voia și a spus că nimic. Asta a fost tot.

Am lăsat-o moartă cu amândoi, deși mă înțelegeam OK cu prietenul lui și mi-am văzut de relație. M-a mai căutat între timp și mi-a reproșat că sunt ba OK, ba rece cu el – îi dădeam block, iar când aveam un moment de slăbiciune îl scoteam (asta se întâmpla doar pe Wapp). Asta s-a întâmplat până când am ajuns să ne dăm atât eu, cât și el block pe toate site-urile dintr-o prostie la care nu am ajuns amândoi de acord, iar el mi-a reproșat că nu îi dădusem block imediat și că măcar să îi dau pe toate. M-a rănit și l-am scos de la prieteni doar pe Instagram și Facebook, dar ca niciodată, el a fost cel care mi-a dat block. Aia a fost ultima oară când am vorbit.

Încă sunt în acea relație, m-am mutat cu prietenul meu. Au trecut doi ani de când nu am mai vorbit cu el și mi-a fost foarte bine până vara asta când l-am văzut din întâmplare pe stradă, dar el nu m-a văzut. Atunci s-a întâmplat ceva și am început să mă gândesc din nou la el. Nu știu ce să fac. Nu mai pot face diferența: îl iubesc pe tipul cu care sunt sau e doar o obișnuință de trei ani împreună? Are rost să îl caut pe primul tip sau e prea târziu?

Subiect

Vreau să știe cineva că...

Vreau să postezi doar ceea ce am scris eu;Vreau să transformi destăinuirea mea într-un articol (dacă vrei asta, trebuie să scrii câteva rânduri despre povestea ta).