VORBEȘTE CU MINE

Vorbește cu mine este, într-o oarecare măsură, povestea fiecăruia dintre noi – îți amintește de fiorii primei iubiri, de neînțelegerile cauzate de lipsa de comunicare, de lacrimile amare, dar și de acea fericire care pare eternă. Ne regăsim în rândurile cărții, dar este povestea lor –  povestea dintre Blake, un adolescent decis să nu vorbească deloc și Bex, fata care este dispusă să suporte momente îndelungate de tăcere doar pentru a fi în compania lui. Asta până când el decide să vorbească. Dar cine știe dacă asta nu cumva complică lucrurile și mai mult?

„— Ţi-ai făcut prieteni?

O mulţime. Toată lumea vrea să fie prietenă cu un tip care nu vorbeşte.”

 

TENTAȚIA

(NIMIC DUPĂ NOI #1)

Pasiunea cu care este scrisă cartea te face să te oprești din citit, pentru a-ți trage sufletul, apoi, să continui să citești, însetat de poveste. Iubirea dintre Aiden și Blair te consumă cu fiecare pagină. Povestea este una originală, încâlcită, palpitantă și încântătoare. Modul de a scrie te atrage încă de la primele rânduri și te face să te pui în locul personajelor, să le trăiești emoțiile și să le iubești.  Un roman sensibil, ce îți răscolește sufletul și te poartă alături de protagoniști pe culmile disperării, un act ireproșabil de sacrificiu, o poveste de dragoste ce te cuprinde întru totul, într-o îmbrățișare de cuvinte și iubire. Cartea asta e un deliciu pentru suflet, mângâiere pentru inimă, tornadă pentru spirit și o totală destindere pentru creier. Minuțiozitatea stilului autoarei, complexitatea acțiunii și tipologiile personajelor te cuceresc definitiv.

Nimic după noi este o poveste încărcată cu emoții, cu mister, cu sentimentele și trăirile personajelor, care te ține cu sufletul la gură din primele rânduri. O poveste care te vrăjește din prima clipă și o care îți arată cât de mult poate valora viața.

RECENZIE DELICATESE LITERARE

Autoarea are talentul de a te ține în ceață, dând informațiile cu picătura! Stilul direct, ce te face parte din poveste, propoziții simple și acțiunea alertă, pur și simplu nu permit cititorului să lase cartea din mână până la final!

RECENZIE LITERATURA PE TOCURI

Trecând de părerile aflate chiar pe primele pagini ale cărții, păreri care-ți trezesc curiozitatea, intri deja într-o stare de suspans, așteptările cresc, iar povestea nu te dezmăgește deloc, dimpotrivă, te poartă într-un tumult al emoțiilor, al indeciziilor, al răzgândirilor în care cititorului îi este imposibil să nu se implice. Cartea are un ritm alert, episoadele de ironie alternează cu gândurile meditative, cu frământările personajelor, desfășurate în cele 30 de capitole în care autoarea precizează în titlu personajul căruia îi aparține mărturisirea. În acest fel, cititorul află nu doar versiunea lui Blair, ci și a lui Aiden.

RECENZIE THE CEMETERY OF BOOKS

A. Stephanie este o autoare de milioane. Pune suflet în fiecare rând scris, iar asta o simt toţi cititorii săi. Nu ştiu dacă există un plus mai mare decât a pune suflet în ceea ce faci. E o carte care te consumă. Râzi, te întristezi, ai răbdare, n-ai răbdare, şi nu în ultimul rând, te constrânge să nu o mai laşi din mână.