Pervertirea

(Educație sexuală pentru neveste #1) de S. L. Jennings

1033779Autor: S. L. Jennings

Nr. de pagini: 264

Titlul original: Taint

Editura: Trei

Traducere din engleză: Cristina Buzoianu

Anul apariţiei: 2016

Goodreads: 3.84

            Descriere

ÎN CLIPA ASTA, PROBABIL VĂ ÎNTREBAȚI DOUĂ LUCRURI:

Cine sunt eu? Și ce naiba căutați voi aici?

Să începem cu întrebarea cea mai simplă:

SUNTEȚI AICI, DOAMNELOR, PENTRU CĂ HABAR N-AVEȚI SĂ V-O TRAGEȚI.

Și cine sunt eu?

Sunt Justice Drake. Și transform nevestele în târfe.

IAR ACUM… CU CINE ÎNCEPEM?

Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice și împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație.

 Aflați povestea seducătoare și provocatoare a unui bărbat care le învață pe femei tot ce trebuie să știe ca să-și facă partenerii fericiți în pat… și în același timp să-și împlinească fanteziile cele mai îndrăznețe.

Pervertirea e una dintre acele cărți care s-a dovedit a fi mai mult decât m-am așteptat și m-a luat prin surprindere de nenumărate ori. Am citit descrierea cu superficialitate și poate de asta m-a luat prin surprindere.

Justice Drake e un personaj care te face să-l îndrăgești încă din primele rânduri ale cărții. Narațiunea este din perspectiva lui – o perspectivă ironică, arogantă și uneori ușor narcisistă – lucru care m-a făcut să savurez cartea fără să o las din mână.  Pe măsură ce citeam, mi-am dat seama că Pervertirea e mai mult decât o carte cu scene erotice care “împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație”. E o carte cu o poveste de dragoste, gânduri profunde, dialoguri provocatoare și personaje ușor de îndrăgit.14618812_137260976739110_1129031180_o

Prima zi este întotdeauna a naibii de exasperantă.

Lacrimile. Privirile înceţoşate de confuzie, când ele încearcă să-şi dea seama ce a mers prost în relaţiile lor insipide. Întrebările prosteşti, interminabile despre cum aş putea să-mi îndeplinesc promisiunea şi să merit fiecare bănuţ din micile averi pe care le-au plătit soţii lor ca să le trimită aici.

Prima zi din șase săptămâni care se anunță a fi revelatoare pentru femeile care încearcă să își salveze căsniciile. Printre aceste unsprezece „cursante” se află și Allison Carr.

Fiica lui Richard Elliot, proprietar şi CEO al uneia dintre cele mai mari bănci de investiţii din lume. Soţul ei, Evan Carr, este o odraslă de bani gata dintr-o familie de politicieni influenţi şi preferatul tatălui ei. Este, de asemenea, un macho, un infidel nenorocit fără mustrări de conştiinţă când vine vorba de tăvălit din Miami până în Manhattan orice purtătoare de Manolo.

Însă Allison se dovedește a fi mult mai mult decât atât. E amuzantă, nu se sfiește să spună ce îi trece prin minte și nu încearcă să își ascundă defectele, iar toate aceste lucruri îl iau prin surprindere pe Justice. Prima zi se sfârșește în lacrimi pentru Allison și în încălcarea unor reguli pentru Justice.

Sunt în multe feluri: bătut în cap, încăpăţânat, brutal de onest, egoist. Însă un singur lucru nu sunt: neglijent. Îmi cunosc limitele şi nu mi le depăşesc niciodată. Într-o afacere în care barierele se pot depăşi cu uşurinţă, aceste limite sunt întărite cu marker negru, conturate cu benzină şi apoi aprinse, ca să mă asigur că nimeni nu ajunge destul de aproape pentru a inhala fumul ispitei. Cu toate astea, iată-mă, atingând, provocând, testând limitele. Implorând să fiu ars de un înger cu aureolă de foc.

Relația celor doi evoluează treptat, majoritatea întâlnirilor desfășurându-se în intimitatea complexului în care locuiește Justice pe durata cursului. Allison are o obsesie pentru serialul Friends, Justice are mereu grijă să aibă înghețata ei preferată și fiecare lucru mic, care în aparență pare nesemnificativ, formează o legătură strânsă între cei doi. Atracția dintre ei este aproape palpabilă, dar autoarea a amânat momentul inevitabil, făcând cititorul din ce în ce mai nerăbdător.

Pe lângă povestea dintre Justice și Allison, autoarea ne încântă și cu scene picante menite să ajute la pervertirea femeilor. Reacțiile lor au fost pe măsură, creând momente amuzante. Am văzut o evoluare frumoasă a personajelor și, deși mi-ar fi plăcut ca epilogul să fi fost mai detaliat, am fost mulțumită de finalul cărții.

Regulile sunt încălcate, nu doar secretele ci și identitățile ies la iveală, iar lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Vă las pe voi să aflați care e deznodământul și să vă întrebați dacă doar nevestele au fost pervertite pe durata cursului sau dacă nu cumva Justice Drake a fost “pervertit”.

14646836_137230510075490_1659749353_o

(Mulțumesc Alexandrei pentru edit-uri.)

Poate fi comandată direct de la Editura Trei, Elefant sau alte librării online.

5 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] (recenzia o puteți citi aici) mi-a plăcut, așa că aveam așteptări mari de la volumul al doilea. Și nu am fost dezamăgită […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *