Vrei o aventură sau un parteneriat?

Există un moment în viața fiecărei femei când lucrurile încep să se schimbe. Nu spun că acum este acel moment pentru tine, dar îți garantez că o să vină – poate azi, mâine, peste un an sau mai mulți – dar o să vină. O să te maturizezi, o să-ți deschizi ochii și, dacă până în acel moment n-ai făcut nimic altceva decât să pierzi timpul cu bărbații nepotriviți, o să fie de parcă privești altă lume.

O să vezi că sunt multe lucruri care contează și care nu vor mai putea fi compensate cu o relație de o săptămână. Sau cu două, trei. O să începi să îți pui niște întrebări care chiar contează și o să fii surprinsă să vezi că bărbații pe care tu îi credeai potriviți pentru tine o să se dovedească exact contrariul.

O să vrei să știi dacă are un serviciu stabil sau dacă își plătește facturile la timp. O să vrei să știi dacă te poți baza pe el atunci când ai nevoie și dacă o să poți să-l prinzi de mână ca să îți recapeți echilibrul. S-ar putea să te intereseze și dacă va fi un tată potrivit pentru copiii tăi și, mai important, dacă vrea vreunul. E un om ambițios sau e prea leneș ca să aibă vreun vis? O să vrei să știi dacă poți să-l iubești cu adevărat.

O să te trezești că o mulțime de lucruri – lucruri pe care până acum nici măcar nu le luai în considerare – o să fie mai importante decât orice altceva. Și atunci ai grijă ca tu să nu fii o femeie care până atunci a pierdut timpul și nu a știut ce să caute într-un bărbat.

Cum am spus la început, nu spun că acum e momentul ăla. Eu nu am de unde să știu. Spun doar că o să vină ziua în care o să conștientizezi că dacă o p*** e tot ce îți poate oferi un bărbat, nu e de ajuns.