Ți-a trecut vreodată prin minte că poate problema nu a fost întotdeauna el?

Ți-a trecut vreodată prin minte că poate problema nu a fost întotdeauna el? Ți-a trecut vreodată prin minte că și tu porți o parte din vină?

L-ai iubit și i-ai permis să te rănească de nenumărate ori.

L-ai iubit și ai găsit mereu scuze pentru comportamentul lui.

I-ai acceptat minciunile, scuzele şi nopțile pierdute.

I-ai oferit o a doua șansă de atât de multe ori, încât acea a doua șansă s-a transformat treptat în a zecea.

Nu te-ai gândit niciodată că o să găsești pe cineva mai bun decât el, demn de atenția, dragostea și timpul tău. Nu ți-ai permis niciodată să crezi că meriți ceva mai bun și i-ai permis să îți omoare dragostea încetul cu încetul.

Te-ai lăsat distrasă și te-ai abătut de la calea fericirii.

Ai stat prea mult timp într-o relație sufocantă, doar ca să nu fi singură. Dar singurătatea nu e un lucru atât de înfricoșător pe cât credeai și e mai bine să fii singură și fericită. Îți face bine la suflet, crede-mă.

Te-ai vândut pe prea puțin. Ai oferit dragoste și timp și te-ai ales cu minciuni și scuze, și sunt sigură că nu asta e ceea ce ți-ai dorit.

Dar sper că ai învățat acum. Pe calea cea grea, ce-i drept, dar sper ți-ai învățat lecția. Sper că data viitoare te vei gândi la tine înaintea lui și nu vei accepta mai puțin decât meriți.

Sper că acum înțelegi că meriți mai mult și data viitoare nu te vei dărui primului străin care îți oferă puțină atenție.

Sper că acum ai învățat să te apreciezi la adevărata valoare pe care o ai.

Chiar sper, altfel vei mai trece prin asta și data viitoare. O vei lua de la capăt – într-o altă poveste, dar cu același scenariu și tot tu vei ajunge să fii rănită.