Promite-mi asta și o să fiu fericită

Vreau să-mi promiți că nu o să te pierzi și că nici nu o să încerci să mă transformi în persoana care ți-ar plăcea să fiu, ci că o să mă iubești exact așa. Promite-mi că o să-ți amintești să faci compromisuri din când în când.

Promite-mi că, din când în când, o să fii tu cel care își cere scuze primul.

Mai știi ce ai adus în discuție ultima dată când ne-am certat? Promite-mi că nu o să-mi scoți ochii pentru același lucru următoarea dată când nu suntem amândoi pe aceeași lungime de undă.

Aș prefera să îmi vorbești. Să-mi spui ce te deranjează, dar, totuși, să încerci să nu spui ceva ce s-ar putea să regreți mai târziu. Promite-mi că nu te deranjează „nimic”.

Știu că vor exista furtuni, dar promite-mi că nu o să aduni resentimente care vor răbufni într-o zi. Promite-mi că o să cumperi o umbrelă în drumul tău spre casă și că vom trece cu bine peste, oricât de mare ar fi furtuna.

Nu ai dreptate tot timpul. Promite-mi că o să îți amintești asta.

Mă cunoști mai bine decât oricine altcineva, dar nu știi ce gândesc, așa că promite-mi că nu o să faci presupuneri înainte să asculți ce am de spus.

Promite-mi că atunci când defectele mele te scot din sărite, o să-ți amintești că am și calități.

Vreau să-mi promiți că nu o să te lași distras. Că o să lași telefonul atunci când vorbesc cu tine și o să asculți. Cu adevărat.

N-am nevoie să îmi rezolvi toate problemele, așa că promite-mi că uneori pur și simplu doar o să mă asculți, deși nu poți să-mi oferi nicio rezolvare.

Promite-mi că o să-mi înțelegi pasiunile dubioase și obiceiurile și mai și.

Pentru că eu îți promit că voi face același lucruri.

Și îți promit că vom fi fericiți.