Oare ce caută femeile inteligente la un bărbat?

Vrem ca bărbatul de lângă noi să aibă câteva calități, că așa suntem noi. Mai pretențioase de fel. Dar asta nu înseamnă că nu suntem dispuse să trecem cu vederea defectele omului pe care îl iubim. Mă refer la femeile inteligente – alea care nu caută avere, bijuterii și lux.

Noi, restul, vrem un bărbat care ne completează și ne demonstrează că îi pasă. Unul care nu îndrugă verzi și uscate ca mai apoi să îl contrazică acțiunile sale. Nu vrem să se gândească 24 din 24 la noi, dar efortul pe care îl face pentru noi ne topește inimile alea de gheață.

Căutăm pe cineva care să ne facă să zâmbim. Pe cineva care să ne provoace constant să devenim mai bune, să avansăm și să ne dezvoltăm – pe plan profesional și personal, alături de el. Un bărbat care ne acceptă așa cum suntem, cu toate visurile noastre și nu încearcă să ne schimbe.

Nu vrem să decidă în locul nostru, dar ne place atunci când face planuri. Pentru săptămâna viitoare, pentru anul următor. Apreciem atunci când suntem incluse în planurile de viitor. Vrem pe cineva care își face timp pentru noi și nu inventează scuze penibile.

Să ne mai țină de mână, să ne mai ofere o îmbrățișare strânsă, să ne surprindă cu un sărut. Să nu ne dea impresia că nu vrea ca lumea să știe că e într-o relație. Nu, nu căutăm un romantic incurabil, ci doar o persoană capabilă să aprecieze femeia de lângă el la adevărata ei valoare.

Și vrem pasiune, evident. Să fim dorite și să ni se arate asta.

Unele femei se mulțumesc cu puțin, altele au găsit deja ceea ce căutau, iar altele încă nu sunt mulțumite. Dar dragostea n-ar trebui niciodată să fie… mediocră. E perfect în regulă să aștepți până când găsești acea persoană alături de care vrei să îmbătrânești.