Mândria distruge mai multe relații decât infidelitatea

Vezi tu, atunci când oamenii au aflat că v-ați despărțit, probabil s-au întrebat ce a mers prost. La urma urmei, ce putea să decurgă prost? Tu erai un om bun. Mereu ai fost și, de fapt, sunt sigură că ai rămas un om bun. Așa că ce-a apucat-o de a decis să se despartă de tine?

Nu ai înșelat-o niciodată. Nu ai ridicat niciodată mâna asupra ei. Nu ai abuzat-o în niciun fel. Nu, nici n-ai avut vreo problemă cu alcoolul sau cu pariurile. N-ai cheltuit niciodată banii aiurea și ai avut mereu grijă de ea. De voi.

Ești un om bun și, totuși, ai distrus totul.

Câteodată, lucrurile care credem noi că suntem importante nu contează.. Ceea ce contează sunt lucrurile și momentele care noi considerăm că sunt atât de mărunte încât nu merită atenția noastră. Așa că le ignorăm.

Cred că mândria distruge mai multe relații decât infidelitatea.

De câte ori te-ai gândit să inspiri adânc și să te calmezi în loc să rostești toate cuvintele care îți treceau prin minte atunci când ea nu era de acord cu tine?

De câte ori nu te-ai certat cu ea și ai lăsat-o plângând și, în loc să îți ceri scuze și să nu mai faci același lucru, i-ai întors spatele?

De câte ori nu ai abandonat-o și, în loc să îi ridici moralul, ți-a fost mai comod să nu te implici în problemele ei?

Ai plecat uneori pentru că a fost mai simplu decât să o ții în brațe. I-ai întors spatele pentru că părea mai ușor decât să îi ștergi lacrimile.

Ai făcut lucruri pe care le-ai crezut lipsite de importanță. Și le-ai repetat, transformându-le într-o problemă majoră.

Nu te poți întoarce și nu poți schimba nimic. Ține minte că că mândria distruge mai multe relații decât infidelitatea și că nu e suficient să fii un om bun.