Iubitule, hai să nu fim un dezastru

Iubitule, hai să nu ajungem într-o bună zi să ne întrebăm ce naiba nu a mers și cum am ajuns să ne urâm unul pe celălalt când în urmă cu ceva timp respiram unul pentru altul. Hai să discutăm problemele atunci când apar și să găsim o rezolvare împreună.

Iubitule, hai să nu ne distrugem relația doar pentru că asta e cea mai la îndemână opțiune. Cea mai la îndemână, dar și cea mai dureroasă.

Iubitule, hai să nu ne rănim unul pe celălalt. Oricât de nervoși am fi, n-ar trebui să transformăm cuvintele în arme. Scuzele nu bandajează nici măcar zece la sută din rănile pe care ni le-am putea provoca unul celuilalt.

Iubitule, hai mai bine să nu ne certăm. Știu că nu suntem de acord uneori, dar hai să nu fim ca alții. Hai să nu țipăm unul la celălalt. Lasă-i pe alții să se certe. Noi ne puteam rezolva problemele altfel. Fă-mă să țip de plăcere, nu de nervi, și apoi putem discuta la o țigară tot ce vrei tu.

Hai să nu o luăm pe acel drum fără întoarcere, plin cu păreri de rău, sentimente amestecate, lacrimi, confuzie și repulsie.

Hai să nu dormim în același pat, dar să ne simțim singuri.

Hai să nu fim îndrăgostiți de o minciună.

Hai să fim îndrăgostiți unul de celălalt – cum suntem noi cu adevărat, nu de iluzii plăsmuite pentru a fenta realitatea. Oamenii nu sunt perfecți. Au defecte, iar eu vreau să ți le știu pe fiecare în parte.

Nu știu care e destinația finală, dar hai să parcurgem drumul până la capăt și să ne asigurăm că nu ne așteaptă un dezastru la final.

Vorbește cu mine. Iubește-mă. Ține-mă de mână. Oferă-mi spațiu atunci când am nevoie. Respectă-mă. Nu-mi vinde minciuni în ambalaj de ciocolată.

Hai să nu ne frângem inimile iubindu-ne.