Ghici ce? Tot noi ne salvăm până la urmă.

Când spui că îți dorești mai mult, trebuie să vorbești serios. Când spui că vrei mai mult de la omul de lângă tine, cel cu care îți împarți viața, sufletul și casa, trebuie să vorbești serios. Când spui că îți dorești mai mult de la viață, trebuie să crezi asta cu adevărat.

Dacă ți-a trecut prin minte ieri și te-ai gândit și azi, chiar și câteva secunde, că meriți mai mult, nu te răzgândi spunându-ți că e mai ușor de zis decât de făcut. Toate facem asta. Toate ne spunem la un moment dat că asta e. Merge și așa. Și nu facem decât să ne tragem înapoi singure, să ne lenevim și să ne complăcem într-o viață monotonă.

Și devine de-a dreptul trist când începi să te rogi pentru un miracol. Pentru o schimbare. O schimbare care, la urma urmei, dacă va avea loc, ar trebui să ți se datoreze ție.

Toate trecem prin perioade de-a dreptul nasoale și avem momente în care ni se pare că nu o să găsim niciodată o soluție și acel miracol nu se va întâmpla în veci. Dar ghici ce? Tot noi ne salvăm până la urmă. Poate că nu din prima încercare. Poate că eșuăm de câteva ori, dar ni se întâmplă tuturor.

Așa că imaginează-ți câte s-ar putea schimba dacă în loc să te complaci sau să te rogi pentru un miracol, ai începe să schimbi lucrurile care momentan nu te fac fericită. Cu pași mici.

Da, nu e ușor.

Da, e posibil să o dai în bară de câteva ori.

Și da, o să vrei să renunți câteodată.

Uită că e mai ușor de zis decât de făcut. Nu te gândi că nu ești singura în situația asta. Gândește-te la tine și la ceea ce-ți dorești și nu mai căuta scuze.