De 8 Martie, către cea mai importantă femeie

Între tine și mine…

Știu că lucrurile nu au fost mereu simple. Știu că uneori pot fi încăpățânată peste măsură. Dificilă până la infinit și înapoi. Atât de complicată încât nici eu nu mă înțeleg uneori.

Dar, indiferent de cum sunt eu, tu vezi mereu altceva.

Viața nu a venit cu un manual de utilizare, dar mi te-a dăruit pe tine și nu aș fi putut să-mi doresc mai mult.

Îți mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai oferit. Îți mulțumesc că m-ai lăsat apoi să mă izbesc singură de realitate atunci când nu te-am ascultat, altfel nu aș fi învățat niciodată.

Îți mulțumesc pentru fiecare dată în care ai zâmbit cu jumătate de gură și mi-ai spus “ți-am spus eu”, dar apoi m-ai lăsat să plâng pe umărul tău.

Am atât de multe lucruri pentru care ar trebui să îți mulțumesc, dar tu nu doar că le știi, dar mi-e și mie greu să îmi găsesc cuvintele.

Cred că, în cele din urmă, nu-mi rămâne decât să îți mulțumesc pentru timpul și dragostea pe care le-ai investit în minte.

De la tine am învățat că sufletele sunt mai de preț decât bunurile, dar înainte de toate, să-mi pun sufletul meu pe primul loc.

Datorită ție nu judec fără să cunosc și știu că lumea e un loc mare, pentru toți și că ura nu-şi are rostul.

Oricât de clişeic sună, m-ai învățat cum să fiu om. Dar nu orice om, ci unul puternic. Sper, la rândul meu, să am puterea ta de a forma oameni buni.

Știu că nu ți-am spus nimic nou, dar astăzi e ziua mamei. A femeii. Iar tu ești acea femeie din viața mea a cărui nume nu e doar sinonim cu mamă, ci şi cu cea mai bună prietenă, confidentă și, nu în ultimul rând, cu sacrificiu.

P.S. Voiam să îți spun că te iubesc mult, nu să îți scriu o scrisoare. 🙂

Amintește-le femeilor din viața ta cât de mult le iubești!