Dacă nu o mai iubești, te rog să pleci

Serios acum. Care-i rostul să vă chinuiți amândoi?

Dacă nu o mai iubești, te rog să pleci. Ia-ți lucrurile și tot ce ai, și pleacă.

Poate că ați devenit incompatibili. Oamenii se schimbă. Și dacă tu ești sigur de sentimentele tale, nu continua să te joci doar din obișnuință.

Ea nu poate iubi pentru amândoi.

Și ai vrea să o facă, doar pentru că tu ești prea comod ca să pleci? Dacă ai iubit-o, ar trebui să îți dorești mai mult pentru ea. Poate că au existat perioade în care nu v-ați împărtășit dragostea în mod egal. Poate că, uneori, tu ai iubit-o mai mult decât te-a iubit ea. Dar dacă acum dragostea din partea ta e absentă sau împărtășită altcuiva, pleacă.

S-ar putea să îi frângi inima.

S-ar putea să te urască o perioadă.

Sau s-ar putea să știe deja că nu o mai iubești. Singurul lucru care s-ar putea să o mai țină pe loc e amăgirea că poate se înșală.

Peste ani, atunci când vei rămâne cu amintirile și vei găsi persoana potrivită, vei înțelege de ce ai luat decizia corectă. Nu te gândi la ce o să pierzi. Dragostea ei care e oricum neîmpărtășită? O relație care s-a stins de mult? Ca să câștigi, uneori trebuie să pierzi mai întâi.

Tu ai șansa să câștigi persoana potrivită.

Ea are șansa să câștige o persoană care o iubește așa cum merită.

Așa că, spune-mi, care-i rostul să vă chinuiți amândoi dacă dragostea lipsește? Dacă nu o mai iubești, pleacă. Poți să iei orice cu tine, dar să știi că singurul lucru pe care nu poți să îl lași în urmă sunt amintirile pe care le-ați format împreună. Amintirile care rămân atunci când dragostea dispare. Și ele nu rămân doar la ea. Nu poți să le supui unui partaj.

Lucrul ăsta e valabil și pentru tine, draga mea. Dacă nu îl mai iubești, știi ce ai de făcut. Pleacă.