Accesoriile care te înfrumusețează cu adevărat

Nu o să le găsești nici la Sephora și nici la supermarketul de unde obișnuiești să îți faci cumpărăturile. Oricum, nu pe cele care te fac cu adevărat frumoasă.

Într-adevăr, puțin rimel și niște ruj n-a omorât niciodată pe nimeni, dar frumusețea începe în momentul în care începi să fii cu adevărat tu.

Frumusețea exterioară, cea pe care o poți obține cu ușurință cumpărând niște produse, e doar un decor. O mască. Și, pe deasupra, te mai și costă.

Dar ce te costă un zâmbet? 1+1 gratis. Crede-mă pe cuvânt. Rareori o să-ți fie întors zâmbetul cu o încruntătură. Poate că nu o să te întrebe nimeni unde ai găsit un zâmbet așa frumos, dar o să rămână în mintea și sufletul altei persoane mult mai mult timp decât marca rimelului tău.

Un gest de bunătate nu te costă nimic. Nu-ți sugerez să îți deschizi o fundație și să îți dedici viața actelor de caritate, ci să faci, din când în când, câte un gest din suflet pentru o altă persoană.

Ai nevoie de mai mult decât perfecțiune exterioară ca să fii frumoasă. Mintea, inima și sufletul nu le poți da cu fond de ten și nu poți să păcălești oamenii prea mult timp. Mai devreme sau mai târziu, oamenii vor vedea și dincolo de fața ta cu trăsături perfecte și de corpul care întoarce toate privirile pe stradă. Și dacă ești preocupată numai de exterior, oamenii se vor îndepărta.

Bine, oamenii care ar fi vrut să își construiască un viitor alături de tine. Oamenii cărora le pasă mai mult de sufletul tău decât de orice altceva. Oamenii dispuși să îți ofere timpul și o parte din sufletul lor. Și, dacă își vor da seama că nu au cui, o vor lua pe drumul lor și se vor opri acolo unde vor întâlni un suflet frumos, cu o minte deschisă și o inimă generoasă.