Scrisoare pentru o fată pe care am iubit-o… cândva

Da, chiar despre tine e vorba – cea pe care am iubit-o foarte mult și cu care urma să mă logodesc. Oricât de multe ne-am iubit unul pe celălalt, tot ne-am pierdut de vreo două ori. Ne-am despărțit, crezând că o să ne fie mai bine unul fără celălalt. Apoi am tot încercat să ne mai dăm o șansă, sperând că ne va fi bine din nou. Ne era bine, nu-i așa? Atunci, la început, când ne iubeam și treceam cu vedere peste toate defectele și lucrurile nu prea plăcute. La început, când eram tot ce îți doreai. Ne-am mai dat o șansă, dar apoi bănuiesc că ne-am „săturat” unul de celălalt și ăla ne-a fost sfârșitul.

Tu ai continuat să îți cauți dragostea. Dar tot la mine te întorceai de fiecare dată când te implicai într-o relație și n-am înțeles niciodată de ce. De ce mă căutai și îmi povesteai cum se comporta celălalt cu tine? Îmi spuneai că se comporta urât, că el nu era ca mine – că nici unul nu era ca mine. Nu știu de ce simțeai nevoia să te întorci la mine și să îmi povestești toate lucrurile astea.

Te-am iubit cândva, să știi. Te-am iubit foarte mult, dar au trecut câteva luni de când ne-am despărțit definitiv și vreau să știi că sunt bine. Tu încă mă mai cauți, dar, vezi tu, nu mai vreau să știu despre ceilalți din viața ta. Pur și simplu nu mă mai interesează. Am avut șansa noastră. De fapt, n-a fost una singura. Am avut câteva șanse să fim fericiți, dar nu a mers.

Azi vreau să știi că sunt bine. Azi vreau să știi că sunt fericit din nou și nu ești tu motivul fericirii mele.

Subiect

Vreau să știe cineva că...

Vreau să postezi doar ceea ce am scris eu;Vreau să transformi destăinuirea mea într-un articol (dacă vrei asta, trebuie să scrii câteva rânduri despre povestea ta).