Oare nu-i așa de important sexul dacă am un om bun lângă mine?

Viața e grea sau noi suntem cei care o complică? Eu, o femeie dură, despre care multă lume ar spune că-i lipsește inima, am ales să îmi împart viața cu un om minunat timp de zece ani. Recunosc. Sunt și foarte greu de suportat. Dar am găsit în el tot ce are o femeie nevoie – un iubit, frate, tată, prieten și soț. Acest om este echilibrul meu și mă suportă, mă înțelege și mă sprijină necondiționat în tot de dragul de a nu mă supăra vreodată.

Până acum totul pare roz, iar el pare a fi bărbatul perfect, nu? Însă nu-i așa. Oricât de minunat ar fi acest om, are o gândire matură – nu îi plac giugiulelile. Nu, asta nu e neapărat o problemă. Dar ne lipsește viața sexuală – din când în când așa, când ne mai aducem aminte. În rest nu îmi lipsește nimic.

Acum doi ani am întâlnit un băiat care mi-a dat viața și rațiunea peste cap. Am trăit câteva luni intense – el s-a integrat în grupul nostru de prieteni și ieșeam toți – dar la un moment dat am simțit că nu mai puteam continua așa și voiam să renunț la familie pentru nebunia vieții mele. El a „fugit”, spunând că nu vrea să își construiască fericirea pe nefericirea altuia. Știu că a simțit și încă mai simte ceva pentru mine. Între noi există o atracție puternică, însă nu știu ce l-a făcut ca astăzi să nu fie aici – poate rațiunea sau poate gura lumii.

Deși am continuat să vorbim la telefon, rațiunea lui l-a determinat să mă țină la distanță. Acum și el are pe cineva, dar când ne vedem ne transmitem doar dorință din priviri și între noi există o pasiune care arde mocnit. Doar un apel ne mai potolește setea – în secret, cu număr secret. Ca întreaga poveste de altfel. Dacă ar fi avut coaie să își asume o relație, poate că am fi trăit cea mai frumoasă poveste sau poate…

Așa că m-am întors la viața de familie în care aparent am tot, dar nu am ceea ce este cel mai important sau… oare nu-i așa de important sexul dacă am un om bun lângă mine?

Subiect

Vreau să știe cineva că...

Vreau să postezi doar ceea ce am scris eu;Vreau să transformi destăinuirea mea într-un articol (dacă vrei asta, trebuie să scrii câteva rânduri despre povestea ta).