Mi-ai promis că nu mă uiți

Așa se zice, nu? Când un om îți intră în suflet încă din prima clipă în care îl întâlnești. Asta mi s-a întâmplat mie. 12 septembrie 2016 este ziua în care te-am văzut și am simțit ceva special pentru tine, chiar dacă nu te cunoșteam.

Cu fiecare zi care trecea mă îndrăgosteam tot mai mult de tine, de zâmbetul tău, de felul în care mă făceai fericită doar prin simpla ta prezență. Începusem să te iubesc, iubeam fiecare defect al tău, fiecare gest, fiecare atingere… Iubeam să petrec timpul cu tine. Tu ai fost cel care mi-a adus zâmbetul pe buze, și tot tu ești cel care mi-a adus acum lacrimile.

Într-o dimineață, înainte să plec la serviciu, ți-am lăsat un bilet pe birou în care scria:

E timpul să-ți mulțumesc. Mai întâi de toate, vreau să-ți mulțumesc că faci parte din viața mea. Mulțumesc că m-ai făcut fericită de atâtea ori. Mulțumesc pentru fiecare cuvânt spus, pentru fiecare gest făcut, pentru sfaturi, pentru TOT! Mulțumesc că am fost atâta timp unul alături de celălalt, deși nu am fost cu adevărat împreună. Mulțumesc pentru că ești TU, așa cum ești, cel mai special!

Nu știu cu ce am greșit și de ce nu am fost destul de bună pentru tine. Dar eu te-am cunoscut prima, și tot eu am rămas ultima. Acum știu cum e să ai inima frântă în mii de bucățele; știu cum e să fii dezamăgită de persoana pe care o iubești. Și doare… doare al naibii de tare. Încerc să mă abțin să nu plâng, să nu mă vezi, dar de fiecare dată când te privesc îmi amintesc toate momentele petrecute împreună, toate amintirile noastre și ma întreb de ce? De ce am devenit dintr-odată doi străini?

Mi-ai promis că nu mă uiți. Mi-ai promis…

Subiect

Vreau să știe cineva că...

Vreau să postezi doar ceea ce am scris eu;Vreau să transformi destăinuirea mea într-un articol (dacă vrei asta, trebuie să scrii câteva rânduri despre povestea ta).