Fac orice ca să-l mulțumesc, chiar dacă asta mă face nefericită

Sunt într-o relație de un an și o lună. Recent, prietenul meu a început să se schimbe – în rău. Are un comportament ciudat și, indiferent de ce se întâmplă între noi, mereu dă vina pe mine și mă consideră vinovată. Stăm numai în casă și îl deranjează orice se întâmplă. Poate că unii ar spune că toate astea se datorează diferenței de vârstă dintre noi – eu am 17 ani, iar el are 28 – dar nu a fost mereu așa. Atunci când l-am cunoscut era altfel.

Îl iubesc enorm de mult, dar nu știu ce să mai spun sau ce să fac. El mi se pare a fi paralel cu relația asta și nu știu dacă mă mai iubește. Îmi cere să mă schimb și este nemulțumit de tot felul de lucruri fără sens. De exemplu, îmi cere să slăbesc, spunându-mi că nu îi place felul în care arăt, dar așa arătam și atunci când ne-am cunoscut.

Părinții mei îl plac foarte mult, dar ei nu știu că există unele momente în care el mă jignește. Nici nu are încredere în mine. Deși ne certăm de multe ori pentru că el vrea să stăm doar în casă și eu vreau să ieșim să ne distrăm, dacă mă culc devreme, are impresia că ies și îl înșel. Îmi zice că cine știe ce fac, pe unde umblu și cu vine. Mereu îmi reproșează lucruri pe care nu le fac și nimic nu este suficient de bun pentru el.

De fiecare dată când încerc să vorbesc cu el, n-are nimic de spus și nu înțeleg ce l-a determinat să se schimbe – și, din păcate, nu în bine. Nu știu ce simte, ce gândește și de ce a devenit așa, dar îl iubesc și încerc să-l mulțumesc mereu, chiar dacă asta mă face pe mine nefericită.

Subiect

Vreau să știe cineva că...

Vreau să postezi doar ceea ce am scris eu;Vreau să transformi destăinuirea mea într-un articol (dacă vrei asta, trebuie să scrii câteva rânduri despre povestea ta).