Dezvăluirile unei amante

Ai crede că ar fi trebuit să știu mai bine. La urma urmei, am fost de acord cu termenii acestei relații – dacă pot să o numesc așa. Vezi tu, la început mi-a plăcut ideea asta. N-aveam chef de o relație serioasă cu tot ce implică ea. Mesaje pe parcursul zilei, timp petrecut în bucătărie, responsabilitate, etc. Imaginează-ți libertatea pe care ți-o dă o relație care nu implică toate astea – sau, așa credeam. M-am înșelat.

Stau și îl privesc pierdută. Îi știu tot trecutul și împart o parte din prezentul meu cu el. I-am memorat fiecare trăsătură și am culoarea ochilor săi întipărită pe retină. Și-mi dau seama că sunt pierdută. Îmi dau seama că sunt pierdută – pentru că m-am îndrăgostit de el.

Nu așa trebuia să se întâmple. N-am cerut asta. Nu asta mi-am dorit. Tot ce am vrut, a fost o relație fără responsabilități și am fost atât de egoistă încât nu m-am gândit nicio secundă la cealaltă femeie din viața lui. Cea cu care-și împarte viața atunci când nu e cu mine. Eu sunt amanta de la ora cinci la ora nouă și, chiar dacă știu că mă iubește, nu e suficient.

Nu sunt atât de naivă încât să cred că o s-o părăsească pentru mine. Nu sunt atât de proastă încât să sper la un viitor împreună cu el, dar, totuși, seara când rămân singură, visez cu ochii deschiși la un viitor al nostru. Îmi imaginez cum ar fi dacă am locui împreună, unde ar merge copiii noștri la școală și mă gândesc la viața pe care am putea să o avem.

Îmi doresc să pot să-i pun punct și să o iau de la capăt. Știu ce părere are societatea despre femeile de genul meu, dar eu știu mai bine. Știu unde am greșit.

Și mai știu că cel mai mare păcat al meu nu a fost să mă implic într-o relație cu un bărbat care deja avea o relație – cel mai mare păcat al meu a fost că m-am îndrăgostit de el.

Dacă ai o destăinuire pe care nu vrei să ți-o asumi, dar ai vrea să scapi de ea de pe suflet, poți să completezi formularul de la finalul fiecărei destăinuiri sau să îmi scrii pe destăinuiri@astephanie.ro

Destăinuirile vor fi postate anonim. Acolo unde este nevoie, voi scrie eu textul pentru tine. Tu doar spune-mi pe ce ai pe suflet.

Subiect

Vreau să știe cineva că...

Vreau să postezi doar ceea ce am scris eu;Vreau să transformi destăinuirea mea într-un articol (dacă vrei asta, trebuie să scrii câteva rânduri despre povestea ta).